Woningcorporaties

Meedenken, strategie en vakmanschap

Als woningcorporatie biedt u goede en betaalbare woningen met aandacht voor beheersbaar en voorspelbare exploitatiekosten. Van der Geest Vastgoedonderhoud is dé meedenkende partner die woningcorporaties strategisch kan ondersteunen en het woningbezit met vakmanschap onderhoud. De groeiende vraag van corporaties, om de totale zorg van het onderhoud over te nemen, zien wij als een uitdaging én als kans voor een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. 

Naast het in stand houden van de woningvoorraad zoeken we samen naar de beste vormen voor woningverbetering en verduurzaming. Ondersteunt door de methodiek van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) werken we samen met de keten aan het bereiken van de meest gunstige Total Cost of Ownership voor het vastgoed van onze opdrachtgevers.

Disciplines

Als vastgoedonderhoudsbedrijf hebben wij een brede expertise in huis. Naast schilderwerk verzorgen wij het totale bouwkundig onderhoud uit zoals glaswerkzaamheden, timmerwerk, voeg- en metselwerk, onderhoud van daken, reiniging- en installatiewerkzaamheden.

Bewonerstevredenheid

De bewoners staan bij ons centraal. Met zo weinig mogelijk hinder en met aandacht voor de bewoners én de omgeving zetten onze teams zich in voor het gewenste eindresultaat.


Innovatie

Innovatie zit in ons DNA, wij vinden het een uitdaging steeds nieuwe producten en procesverbeteringen te ontwikkelen waarmee we woningcorporaties kunnen blijven verrassen. Zoals de ontwikkeling en het toepassen van biobased verf, nieuwe isolatie producten (fineo vacuümglas) en circulaire wandafwerking (Denimtex). Het stimuleren en aanjagen van de circulaire economie is hierbij een drijfveer.

Gerelateerde projecten

Duurzaam vastgoedonderhoud in Loverendale

RGS onderhoud Domesta

Langdurige samenwerking Domesta in RGS

RGS onderhoud De Woonplaats

RGS voor 19.000 woningen in Enschede

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contact

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contact