Missie & visie

Resultaatgericht

Van der Geest Vastgoedonderhoud staat garant voor het optimaal vastgoedonderhoud en werkt op alle niveaus aan een resultaat dat, in overeenstemming met de afspraken, ruimschoots voldoet aan de verwachtingen van haar opdrachtgevers. Wij nemen graag de rol van vastgoedadviseur op ons om samen met de opdrachtgever het beste rendement op het vastgoed te garanderen. Bij het voorspelbaar en beheersbaar onderhouden en verduurzamen van vastgoed en woningen speelt duurzaamheid en/of innovatie een rol.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe, betere producten, onderhoudsconcepten en (werk)processen. RGS is bij ons de standaard geworden en samen met onze stakeholders werken we aan het optimaliseren hiervan. Hiermee zijn we een betrouwbare en servicegerichte partner.

Duurzaam

Van der Geest Vastgoedonderhoud werkt aan een duurzame toekomst, samen met en voor haar medewerkers. Dit doen we door betrokkenheid te stimuleren van onze vakmensen binnen het bedrijf en kansen te bieden aan gemotiveerde talenten. En ook jonge professionals ondersteunen we in hun opleiding door innovatieve stages en afstudeertrajecten aan te bieden.

Toegevoegde waarde maximaliseren

Door mens en milieu centraal te stellen kunnen we met onze opdrachtgevers en medewerkers creatief samenwerken, grenzen verleggen, continu verbeteren en werken aan een duurzame toekomst.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina