Met het oog op de toekomst

Vernieuwing ontstaat niet vanzelf

Vernieuwing en duurzaamheid is de rode draad binnen Van der Geest Vastgoedonderhoud. Sinds vele jaren worden wij binnen de branche als koploper herkend op het gebied van proces-, productontwikkeling en innovatie. Hiervoor hebben we een groot aantal awards, oorkondes en prijzen in ontvangst mogen nemen. Wij zijn blij dat we als familiebedrijf, tijd en geld vrij kunnen spelen voor onderzoek en proeftuinen. Want vernieuwing ontstaat niet vanzelf.

Duurzaam en circulair

Met onze gedreven duurzaamheidsambitie ontwikkelden we in eigen beheer lijnolieverf met bijbehorende lijnoliekwasten en de biobased kwasten-gel. Onze passie voor circulariteit komt tot uiting in de ontwikkeling van de wandafwerking Denimtex. 

Met dit unieke circulaire product dragen we bij aan een schone aarde voor toekomstige generaties door spijkerbroeken van de verbrandingsoven te redden en CO2-uitstoot te reduceren.

Denimtex

Kozijnloos raam

En ook de doorontwikkeling van Fineo vacuĆ¼mglas en de toepassing ervan in een (bijna) kozijnloos raam binnen het Europese project INDU-ZERO behoort ook tot onze portfolio van duurzame producten. 

De weg naar het ontwikkelen van nieuwe, duurzame producten is er een van doorzetten en volhouden. Hoe geweldig is het dan ook dat deze inmiddels in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten worden verkocht.

Informatie Kozijnloos raam

Generatiedenken

Als familiebedrijf denken we niet in kwartalen, maar in generaties. Door zelf in ontwikkeling te blijven, maar ook door anderen een kans te geven. Elk jaar nemen we deel aan meerdere onderzoekstrajecten waarin we met studenten en/of andere bedrijven op zoek gaan naar producten of processen die passen binnen onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina