Verduurzaming

Energetisch verbeteren grote opgave

Het verduurzamen en energetisch verbeteren van woningen is de komende jaren voor de maatschappij een grote opgave. Van der Geest Vastgoedonderhoud beschikt over de kennis en ervaring om uw vastgoed te verduurzamen. Dit begint met een goede inventarisatie van de mogelijkheden en het te bereiken resultaat. We gebruiken Trias energetica veelal als uitgangspunt bij energetische verbetering. In een ketensamenwerking voeren wij alle overeengekomen maatregelen voor u uit zoals isolatie, installatie en bouwtechnische werkzaamheden.


Bewoners centraal

Bij het verduurzamen van woningen staat de bewoner voor ons centraal. Met zorgvuldigheid benaderen wij de bewoners. Uit ervaring weten we dat door een heldere bewonerscommunicatie minder overlast wordt ervaren. 

Tijdens de uitvoering luisteren we naar vragen van bewoners om ze daarna gelijk op te lossen. Hierin trekken we samen met de opdrachtgevers op. Het beste resultaat ontstaat door een goede samenwerking. Zowel voor het vastgoed als voor de bewoners.


Ketensamenwerking

Bij de verduurzaming werken we met vaste partners, waardoor we optimaal op elkaar zijn ingespeeld en de werkzaamheden efficient kunnen uitvoeren. Zo creëren we trajecten waar ruimte is voor innovatie, duurzaamheid en creativiteit. Het proces kan daarmee continu verbeterd worden. Hier worden zowel de opdrachtgevers als wij met onze samenwerkingspartners beter én blij van.

Gerelateerde projecten

De Wellehof Rijssen

Verduurzaming zorgcomplex de Welle in Rijssen

Verduurzaming Nijverheid

Verduurzaming en RGS

Verduurzamen van 27 eengezinswoning in Lochem

Verduurzaming 27 eengezinswoningen in Lochem

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Contactpagina